VG Lista 2017

Rådhusplassen [Oslo]

Event info
Date: 24/06/2017
Location: Rådhusplassen
Address: Rådhusplassen, 0160 Oslo Oslo
Website: http://vglista.no
Event: https://www.facebook.com/vglista/
Details
Hold av datoen 24.juni; da er det klart for det årlige VG-listeshowet på Rådhusplassen i Oslo.
Hvert år samles titusener av musikkhungrig ungdom, turister og hovedstadsborgere til det som har utviklet seg til å bli Nordens største gratis musikk-arrangement, det store VG-listeshowet på Rådhusplassen i Oslo.

Musikkfesten som feirer Norges offisielle hitliste gjennom 59 år, VG-lista, har blitt et kjærkomment og tradisjonelt innslag i sommer-Oslo. På det meste har mellom 75.000 og 80.000 vært samlet på området mellom Oslo rådhus og kaikanten ut mot Oslofjorden.

I fjor samlet det som kunne krype og gå av unge og etablerte norske musikktalenter seg på Rådhusplassen bak toppnavnet Isac Elliot fra Finland; fra Alan Walker, Marcus & Martinus, Matoma og Astrid S via Unge Ferrari, Cezinando, Dagny, Julie Bergan, Ina Wroldsen til Paperboys, Sonny Alven, Sandra Lyng, Main Level og Sondre Justad.

Også i år blir det VG-listeturné i et utvalg norske byer, samt to «hemmelige» byer der det skal kjempes om å få lov til å arrangere VG-listeshowet i sin hjemby. I fjor ble det Førde som fikk æren av å bli «Extra»-by – i år er det altså to norske byer som får VG-listeshowet til sin by.

I alt vil det altså bli arrangert fem VG-listeshow til sommeren etter hovedshowet på Rådhusplassen den 24. juni. Datoene her vil bli kunngjort på et senere tidspunkt, men i Bergen er det spikret show onsdag 5.juli.


Location

Radio Nano – High

- we simplify music!

Current track
TITLE
ARTIST

Background